Visita Puig i Cadafalch
CONTACTE COM ARRIBAR
CONTACTE COM ARRIBAR

Visites privades

Visita Puig i Cadafalch

El 8 de febrer de 1898, Puig i Cadafalch, escriu a Manuel Raventós en motiu de l’encàrrec que havia rebut de realitzar unes bodegues per a Codorníu. En aquell moment Puig i Cadafalch tenia 31 anys però ja era una arquitecte de renom avalat per les obres com els 4 gats, la casa Macaya o la casa Amatller del Passeig de Gràcia…

Vols conèixer més detalls sobre la figura de Josep Puig i Cadafalch i la seva obra a Codorniu ?

Vine a celebrar amb nosaltres el 150é aniversari del naixement de Josep Puig i Cadafalch a través d’aquesta experiència única.

Parlarem de cava i  modernisme, et mostrarem documents únics de la època, cartes manuscrites que l’arquitecte va mantenir amb Manuel Raventós i que et portaran directament a finals del segle XIX.

Farem un recorregut per descobrir la obra modernista de l’ arquitecte, baixarem a caves i després d’un recorregut en tren entre galeries subterrànies finalitzarem la nostra experiència a la Torre Modernista on la família Raventós va viure fins els anys 80.

Per primer cop i per commemorar l’any Puig i Cadafalch, obrirem la Torre als nostres visitants i podreu gaudir d’una degustació en un edifici singular que forma part del conjunt arquitectònic de Codorniu, declarat Patrimoni Artístic Nacional en 1976.

Inclou

Durant la degustació es serviran dos caves i un petit aperitiu.

Caves

  • Jaume de Codorníu, Brut Gran Reserva
  • Gran Codorniu Pinot Noir Vintage Brut
Llegir més +
Llegir menys -

OBSERVACIONS

Es recomana reserva prèvia.

Els informem que el recorregut, el contingut i la durada de la visita especificats anteriorment poden veure’s modificats a causa de l’adaptació de la visita a les noves normatives establertes pel Govern per a fer front a la pandèmia de la Covid.

Tarifes (IVA inclós)

ADULTS 30 €
Nens (8-17 anys) 20 €
Nens (0-7 anys) GRATIS
Mínim 10 persones o pagament equivalent
Reservar

Duració

Visita amb degustació : 120 minuts

HORARI

Veure horaris del centre de visites

Contactar amb la bodega per reservar activitat, dia i hora.
reservas@codorniu.com

Idiomes: català, castellà, anglès, francès i alemany.