Tancar

Per poder millorar els nostres serveis utilitzarem cookies propies i de tercers.
Si continues navegant, considerarem que acceptas la utilització. Més informació aquí.

Tour Monserrat & Codorníu & Sagrada Família
CONTACTE COM ARRIBAR
CONTACTE COM ARRIBAR

Visites combinades

Tour Monserrat & Codorníu & Sagrada Família

Tour diari disponible a partir del 1 d’abril fins el 1 de novembre (ambdós dies inclosos). Transport inclòs.

Montserrat i els cellers Codorníu

Els dos indrets més populars a prop de Barcelona es combinen en aquest tour. Aprofita al màxim el teu temps i visita la regió vinícola del Penedès en el camí al Santuari de Montserrat.

La influència del sol i del mar Mediterrani fa del Penedès un territori privilegiat en el qual destaca el celler Codorníu declarada patrimoni històric artístic nacional el 1976. Entre un mar de vinyes s’erigeix aquest celler propietat de l’empresa familiar més antiga d’Espanya. Aquest compte actualment amb més de 450 anys d’història.
Descobreix la catedral del Cava i els altres 2 edificis modernistes obra de Puig i Cadafalch, gaudeix de la passejada en tren per les caves subterrànies i tast seu cava en un apassionant viatge als orígens de la viticultura del nostre país.

Montserrat: muntanya i vistes espectaculars, un antic monestir i santuari. Un marc incomparable que no et pots perdre. Abriga’t una mica més per Montserrat, hi fa més fred que a la ciutat.

Gaudí – La Sagrada Família

El tour està dedicat al lloc més important de Barcelona, la Sagrada Família, el temple inacabat del genial arquitecte Antoni Gaudí, qui va dedicar la darrera part de la seva vida a aquesta obra.

Entrada directa a la Sagrada Família. Relaxa’t en un còmode autobús mentre un guia amable et revela el món de fantasia i geometria de Gaudí.Descobreix qui era Gaudí amb una visita a la Sagrada Família i la Casa Batlló. Entra en el seu món i no marxis de Barcelona sense entendre de debò algunes de les seves obres més excepcionals. No perdis més temps, el teu guia oficial et durà directament a l’interior.

 

Itinerari
Matí visita a: Barcelona> Cellers Codorníu, inclou tast de cava> Montserrat amb una mica de temps per a l’esmorzar> tornada a Barcelona.

Tarde visita: Plaça de Catalunya> Passeig de Gràcia amb recorregut per las façanes de la Casa Batlló i la Pedrera> Sagrada Familia visita guiada + temps lliure> tornada a la plaça de Catalunya.

Transport
Autobús espaciós i confortable amb aire acondicionat.

Punt de sortida
Plaça Catalunya, davant de Deutsche Bank & Hotel Olivia Plaza. Buscar els guies amb paraigües taronges.

 

Més detalls de la Visita a Montserrat i a la Sagrada Família >>

Inclou

Entrada a la Sagrada Família (per valor de 15€), guia professional, autocar espaiós i conductor experimentat, entrada als cellers de Codorníu per valor de 16€ (veure detalls) i tast de cava.

Llegir més +
Llegir menys -

OBSERVACIONS

Aforament limitat. Es recomana reserva prèvia.

RESERVAS Barcelona Guide Bureau
Tel: +34 932 682 422  – bgb@barcelonaguidebureau.com
Via Laietana, 50, 3-4, 08003 Barcelona

Tarifes (IVA inclós)

Adults96 €
Nens (3-12 anys)43 €
Transport inclòs.
Reservar

Duració

6h30 – Montserrat + Visita Codorníu
2h30 – Sagrada Família

HORARI

Dimarts, Dimecres, divendres i dissabtes a les 8:30h – Des de l’1 d’abril fins el 1 de novembre (ambdós dies inclosos)

Idioma: Aquest tour es fa només en anglès.