Tancar

Per poder millorar els nostres serveis utilitzarem cookies propies i de tercers.
Si continues navegant, considerarem que acceptas la utilització. Més informació aquí.

Tour Montserrat & Visita Codorníu
CONTACTE COM ARRIBAR
CONTACTE COM ARRIBAR

Visites combinades

Tour Montserrat & Visita Codorníu

Tour diari disponible a partir del 1 d’abril fins el 1 de novembre (ambdós dies inclosos). Transport inclòs.

Dos dels llocs més populars de Catalunya es combinen en aquest pack que comença i acabar a Barcelona. Visita les caves Codorníu, a la regió del Penedès, i descobreix el santuari de Montserrat.

Més enllà de Barcelona existeixen paisatges espectaculars. Un d’ells es Montserrat, la muntanya serrada en la que podràs gaudir d’unes increïbles vistes, un antic monestir i el santuari. Al sud de Montserrat es troba el Penedès, una regió on el seu clima sec càlid és l’ideal per la producció de vins. El pack es compon per una visita a les caves Codorníu i una ruta al místic paisatge de Montserrat.

Codorníu

La influència del sol i del mar Mediterrani fa del Penedès un territori privilegiat en el qual destaca el celler Codorníu declarada patrimoni històric artístic nacional el 1976. Entre un mar de vinyes s’erigeix aquest celler propietat de l’empresa familiar més antiga d’Espanya. Aquest compte actualment amb més de 450 anys d’història.
Descobreix la catedral del Cava i els altres 2 edificis modernistes obra de Puig i Cadafalch, gaudeix de la passejada en tren per les caves subterrànies i tast seu cava en un apassionant viatge als orígens de la viticultura del nostre país.

Montserrat

Montserrat es un massís rocós d’uns 1.200 metres, visible a quilòmetres de distancia, d’estranyes figures i cimes arrodonides que sobresurten cap al cel. El seu nom fa referència a aquestes puntes serrades. El seu parc natural és únic, i s’hi poden trobar camins, coves, capelles i ermites excavades a la muntanya, els seus paisatges són extraordinaris i les seves vistes, impressionants. Gaudeix del recorregut al llarg del riu Llobregat cap a Montserrat.

El monestir Benedictines té uns 1.000 anys d’antiguitat i està enfilat a la muntanya, a l’abric dels seus pics. Dins la basílica de la Mare de Déu de Montserrat s’hi troba una capella on hi ha La Moreneta, patrona de Catalunya. La comunitat de monjos també dirigeix una coneguda escola dedicada a l’estudi de la música.

A més a més, Montserrat es trobar plenament lligada a la cultura. Disposa d’una biblioteca de prop de 300.000 volums, el cor de nens més antic d’Europa, una basílica repleta de pintures, llànties d’or i capelles decorades, un museu amb pintures d’El Greco, Picasso i Dalí, i fins i tot tresors de l’antic Egipte.

La visita coincidirà amb un miniconcert dels nens de la Escolanía quan sigui possible. (Només dura 10 minuts i es a la 13h, i si estan de vacances no actuen). A l’arribada de Montserrat, el nostre guia farà un tour orientatiu als principals llocs d’interès: el Monestir, la Basílica, el museu i els millors bars, restaurants i botigues del lloc.

Si us plau, tingui en compte que s’ha de mantenir el silenci dins l’Església, és per això que primerament el guia donarà les explicacions i després es procedirà a veure l’interior de la capella.
Els participants al tour  tindran temps lliure per esmorzar (no inclòs) i visitar les rodalies.

 

Itinerari
Barcelona > Sant Sadurní d’Anoia – Cavas Codorníu  > Parc Natural de Montserrat > Santuari (Monestir, Basílica, Capella de la Verge) > Temps lliure per esmorzar > tornada a Barcelona.

Transport
Autobús espaciós i confortable amb aire acondicionat.

Punt de sortida
Plaça Catalunya, davant de Deutsche Bank & Hotel Olivia Plaza. Buscar els guies amb paraigües taronges.

 

Més detalls de la Visita a Montserrat >>

Inclou

Visita Codorníu (veure detalls)

Llegir més +
Llegir menys -

OBSERVACIONS

Aforament limitat. Es recomana reserva prèvia.

RESERVAS Barcelona Guide Bureau
Tel: +34 932 682 422  – bgb@barcelonaguidebureau.com
Via Laietana, 50, 3-4, 08003 Barcelona

Tarifes (IVA inclós)

Adults74 €
Nens (3-12 anys)35 €
Transport inclòs.
Reservar

Duració

6 hores i 30 minuts aprox.
(inclou els 90 minuts de la Visita Codorníu)

HORARI

Dimarts, Dimecres, divendres i dissabtes a les 8:30h – Des de l’1 d’abril fins el 1 de novembre (ambdós dies inclosos)

Idioma: Aquest tour es fa només en anglès.