Premis i reconeixements

Codorníu, millor centre enoturístic del món

La prestigiosa revista The Drinks International ha reconegut al celler Codorníu com a millor centre de visites per la seva història, la seva àmplia oferta enoturística i les excel·lents crítiques dels seus visitants.

Descarrega aquí la nota de premsa completa
DI Challenge Series Wine Tourism Medals_Winner_Winner

Segell de Qualitat Turística per a Codorníu:

El distintiu és el suport que acredita el compliment dels requisits establerts en la metodologia i reconeix l’esforç i el compromís de Codorníu amb la qualitat i la millora contínues, a la vegada que distingeix ’empresa enfront de la competència. El distintiu té validesa biennal, tot i que està condicionat a una avaluació anual de seguiment per part del SICTED.

sicted

Què és SICTED? És un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics promogut per el Instituto de Turismo de España (TURESPAÑA) i la Federación Española de Municipios y Provincias (FEMP), que treballa amb empreses/serveis turístics amb l’objectiu últim de millorar l’experiència i la satisfacció del turista.

 

Trip Advisor ens acredita amb el seu certificat d’excel·lència:

Gràcies a les favorables opinions dels nostres clients, per tercer any consecutiu Trip Advisor ens acredita amb el seu certificat d’excel·lència.
certificado

 

La Agencia Catalana de Turisme ens acredita com a membres PREMIUM

 

————————–

IMG_3118