Nou servei bus:
BCN – Codorníu / St Sadurní – BCN

Horari de sortida de la primera parada de Barcelona durant el mes d’Agost: 9:15 h
Sant Sadurní-Barcelona durant el mes d’Agost: 12:00, 14:30, 15:30 i 18:15.

autobus2El passat mes de març, Codorníu juntament amb Hillsa han posat en  funcionament una línia d’autobusos directes que enllaçaran Barcelona amb les Caves Codorníu i el poble de Sant Sadurní, una iniciativa empresarial que ha fet que aquestes dues companyies hagin unit sinergies amb l’objectiu d’oferir un millor servei al visitant.

Els autobusos surten de dilluns a divendres des de Barcelona a les 09:00hs des de tres parades situades en llocs estratègics de la ciutat comtal: Urgell-París (Carrer del Comte d’Urgell, 229), Diagonal-Capitán Arenas (davant la parada de metro de Maria Cristina) i Palau Reial (davant la parada de metro del mateix nom). Ja des de les caves, sortirà un autobús a les 11:50 amb destinació a Sant Sadurní.

Per a realitzar el trajecte de tornada Sant Sadurní-Barcelona es podrà escollir entre un ampli ventall d’horaris: 12:00, 13:40, 14:30, 15:30, 16:30 i 19:30.

El preu del bitllet serà de 4€ per trajecte i podrà ser adquirit a el mateix autobús, tot i que també podran seran vàlids els títols integrats de 3 zones de Transports Metropolitans de Barcelona.

Amb una duració de 45 min, aquesta línia pretén donar servei a totes aquelles persones que desitgin viure l’experiència Codorníu: viatjar als orígens del cava, conèixer els seus edificis modernistes obre de l’arquitecte Josep Puig i Cadafalch, així com la tradició d’una bodega amb més de cinc segles d’història.