Tancar

Per poder millorar els nostres serveis utilitzarem cookies propies i de tercers.
Si continues navegant, considerarem que acceptas la utilització. Més informació aquí.

Esmorzar Mediterrani
CONTACTE COM ARRIBAR
CONTACTE COM ARRIBAR

Gastronomia CAVABAR (sense visita)

Esmorzar Mediterrani

La dieta mediterrània es caracteritza per un estil de vida basat en una dieta equilibrada i variada en la qual predominen els aliments obtinguts dels cultius tradicionals d’aquesta zona geogràfica banyada pel mediterrani: el blat, l’oliver i la vinya.

Els aliments que constitueixen la base d’aquesta alimentació́ són els que et proposem a l’Esmorzar Mediterrani: pa amb tomàquet i oli d’oliva, cava Mediterrani de Codorníu, embotits i most per als nens.

Esmorzar-Mediterrani

Codorníu és sinònim de la història d’una família de viticultors que es remunta al segle XVI i que ha cultivat amb respecte i passió́ la vinya per obtenir així els millors raïms per a elaborar els seus caves. Els aliments que aporta la terra i el seu tractament culinari donen lloc a un estil de vida que es complementa amb hàbits tals com són els passejos al sol, les tertúlies o la migdiada. A avui, et convidem a gaudir-los en un entorn únic com és el de les Caves Codorníu declarades Patrimoni Històric Artístic el 1976.

Gaudiu d’un esmorzar Mediterrani i allunyeu-vos  per uns instants d’una vida regida per les minuteres del rellotge. Submergiu-vos en la història del cava, de la cultura i la gastronomia.

Inclou

Llegir més +
Llegir menys -

OBSERVACIONS

Aforament limitat. Es recomana reserva prèvia.

Per a grups de més de 10 persones, consultar amb el celler.

Tarifes (IVA inclós)

Preu únic 9€
Reservar

Duració

30-45 minuts

HORARI

Fer clic a Reservar per sol·licitar disponibilitat.