Cava Bar Codorníu

El Cava Bar està ubicat en un entorn únic i immillorable; a l’antiga sala d’expedicions de la casa, coneguda com LA CATEDRAL DEL CAVA. Aquest edifici, obra del cèlebre Arquitecte Josep Puig i Cadafalch, va ser construït a inicis del segle 20, i és considerada una de les joies arquitectòniques del modernisme català. Va ser declarat patrimoni històric-artístic nacional en 1976 juntament amb altres edificis que conformen les caves Codorníu.

El servei de Cava Bar ofereix una amplia selecció de caves i vins del Grup Codorníu de les gammes més reputades i reconegudes de la casa. Amés d’oferir la possibilitat de fer tastos, degustacions i maridatges dirigits pel nostre personal especialitzat, també s’hi pot fer un mos de productes artesanals, selectes i de proximitat.

Vine a Codorniu i gaudeix del servei de Cava Bar, l’entrada és totalment lliure i no és necessari haver de visitar les caves per poder accedir-hi. Obrim tots els dies de la setmana sempre i quan, el departament de visites estigui obert al públic (consultar horaris generals de visites).

Doni un cop d’ull a la nostra carta. Descarregui-la aquí.

No dubtin en contactar-nos, cavabar@codorniu.com, estarem encantats d’atendre’ls.